Wij stimuleren uw kind

Een gaaf gebit van uw kind gaat ons aan het hart. Wij stimuleren daarom goed mondzorggedrag ook met cadeautjes voor u en uw kind.

Bij een oriënterend gesprek in één van onze praktijken leggen wij uit hoe we werken en beantwoorden wij al uw vragen. U krijgt van ons een JTV welkomst box cadeau als u zich inschrijft. In deze box vindt u onder meer één van de Glansje minisprookjes en een tandenlat (zet de lengte van uw kind af tegen het aantal tanden en kiezen).

JTV welkomst box

Bij elke controle of behandeling krijgt u de Glansje preventiekit van ons mee naar huis met een Jordan tandenborstel en tandpasta en één van de Glansje minisprookjes.

Glansje preventiekit

Voor kinderen van 4 tot 9 jaar is er de app ‘De avonturen van Glansje & Tom’. De app ‘De avonturen van Glansje & Tom’ biedt naast een poets-animatie, 365 quizvragen en minigames. Elke dag is er een quizvraag over poetsen of voeding. Uw kind hoeft niet te kunnen lezen om de vragen te beantwoorden, want de tandenfee leest de vragen voor. Vervolgens kiest uw kind uit drie illustraties het goede antwoord. Met elke vraag kan het kind punten scoren. Met een optimale score is er een attentie bij JTV.

De avonturen van Glansje & Tom app

Speciaal voor ouders/verzorgers van 11- en 12-jarige pubers, hebben wij een actie om uw kind te motiveren met poetsen. Koopt u voor uw kind een Philips Sonicare elektrische tandenborstel via een voucher in onze praktijk, dan ontvangt u na twee jaar het volledige aankoopbedrag van ons retour. Bovendien krijgt uw kind vanaf het twaalfde jaar bij iedere controle vier jaar lang een gratis opzetborstel. Op basis van de adviesprijs ontvangt u ruim € 100,- van JTV Mondzorg voor kids.

Voor pubers is het extra belangrijk om regelmatig gecontroleerd te worden. Bij jongeren tot 18 jaar vinden de laatste wisselingen in het gebit plaats. Er moet dan aandacht worden gegeven aan nieuwe kiezen die in doorbraak zijn. Bovendien brengt de puberende leeftijd een schommelende mondhygiëne met zich mee door bijvoorbeeld ander eetgedrag, een beugel of minder aandacht voor het grondig poetsen. Wij zorgen dat pubers goed met hun gebit blijven omgaan.

Philips SoniCare for Kids
Kijk ook op glansje.nl