Spoedgevallen

Tussen 08:00 en 17:00 uur kunt u gewoon terecht bij uw eigen praktijk van JTV Mondzorg voor kids. Onze praktijken in Rotterdam zijn bereikbaar van 8.00-16.45 uur. Buiten kantooruren, in het weekend én op feestdagen kunt u terecht bij de spoeddienst.

Spoeddienst Rotterdam
De spoeddienstwordt verzorgd door de Tandartsenpost010 gevestigd in het Erasmus MC. U wordt verzocht eerst het spoednummer van de kliniek te bellen voordat u naar de Tandartsenpost toe komt.

Telefoonnummer: (010) 455 21 55

Meer informatie over de kliniek is te vinden op www.tandartsenpost010.nl.

Spoeddienst Oss en Nijmegen
Patiënten uit omgeving Oss en Nijmegen kunnen voor spoedhulp terecht bij de Nijmeegse Tandartsenpost (NTP). De triage voor spoedvragen wordt verzorgd door de Centrale Doktersdienst (CD). Deze bepaalt de urgentie van de klacht en zal u tijdens kantooruren het nummer van de dienstdoende praktijk verstrekken. Buiten de kantooruren draagt de telefoniste van de CD zorg voor het inplannen van een afspraak voor het spreekuur. De afspraak vindt plaats op het Spoedplein van het CWZ: Weg door Jonkerbosch 106, Nijmegen.

Telefoonnummer: (0900) 827 64 56

Benodigdheden en kosten
Als u een afspraak heeft gemaakt, neemt u het volgende mee:

  • Geldig identificatiebewijs
  • Verzekeringspasje

Let op: U dient de behandeling direct per pin of contant te betalen. U ontvangt een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar om de kosten vergoed te krijgen. Indien uw kind patiënt is bij JTV Mondzorg voor kids in Noordoost Brabant ontvangt u ook een tegemoetkoming voor de reiskosten. Vul hiervoor het reiskostenformulier in, deze kunt u opvragen én inleveren bij TAP Nijmegen

Spoeddienst Arnhem
Patiënten uit Arnhem kunnen 's avonds en in het weekend bellen naar de spoeddienst in Arnhem.

Telefoonnummer: 0900-1515

Benodigdheden en kosten
Als u een afspraak heeft gemaakt, neemt u het volgende mee:

  • Geldig identificatiebewijs
  • Verzekeringspasje

Let op: U dient de behandeling direct per pin of contant te betalen. U ontvangt een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar om de kosten vergoed te krijgen. Indien uw kind patiënt is bij JTV Mondzorg voor kids in Noordoost Brabant ontvangt u ook een tegemoetkoming voor de reiskosten. Vul hiervoor het reiskostenformulier in, deze kunt u opvragen én inleveren bij TAP Nijmegen.

Kijk ook op glansje.nl