Werken bij JTV

Je bent kortgeleden afgestudeerd of verwacht dat binnenkort te doen; (alvast)gefeliciteerd, de ‘mondzorgmarkt’ staat je met open armen op te wachten. Fijn! Tegelijkertijd voel je de behoefte je eerst verder te ontwikkelen. Natuurlijk, je ‘rugzak’ zit vol met kennis en stage-ervaring, maar toch… een eigen praktijk starten is niet niets en meteen een volle patiëntagenda kan maar…Misschien is het dan een goed idee aan JTV Mondzorg voor kids te denken.

Specialist in mondzorg voor kinderen
Bij JTV Mondzorg voor kids draait alles om kinderen. We hebben ruime ervaring met en kennis van het melkgebit én het blijvende gebit van kinderen tot 18 jaar. Al onze medewerkers, tandartsen, KTV-ers/ mondhygiënisten en (preventie)assistenten, zijn hoog opgeleid en hebben vanuit hun hart bewust gekozen voor het werken met kinderen. Met soms al meer dan twintig jaar ervaring staan hun ‘hart’ en ‘hoofd’ garant voor een schat aan gespecialiseerde ervaring. En juist deze specialisatie ervaren kinderen. In de persoonlijke sfeer bij de begroeting. En zeker ook in de beschikbare (behandel)tijd; we kijken niet op de klok.

Onze specialisatie als professional ziet je ook in onze tandheelkundige middelen en materialen. Ook daar staat het kind centraal en is de keuze van de tandartsen (niet die van de ‘bedrijfsvoering’) bepalend voor de inkoop. Dat kan omdat JTV Mondzorg voor kids een stichting zonder winstoogmerk is. Eventuele ‘winst’ wordt geïnvesteerd in verbetering van kwaliteit van onze mensen en middelen. Zo werken wij voor de röntgenfoto’s als het even kan met sensoren in plaats van de traditionele fosforplaatjes. En zo investeren wij bijvoorbeeld ook in de QLF- mondfotografie om het ontstaan van gaatjes (cariës) nog vroeger te kunnen waarnemen. Verder werken we met het Kidsconcept Glansje, waarmee kinderen spelenderwijs bewust worden van het belang van goed mondzorggedrag.

Ons aanbod
Als startend tandarts biedt JTV Mondzorg voor kids je een uitstekende omgeving om je (verder) te ontwikkelen. Professioneel, in je technische vaardigheden en onder supervisie van een ervaren tandarts, maar zeker ook op het vlak van samenwerken en communicatie. In een samenspel tussen collega professionals, kinderen en ouders. Ontwikkelen kan bij ons ook buiten de stoel. Dan in de vorm van scholing en training, die wij in samenwerking met deskundigen in een gestructureerd jaarprogramma organiseren. Heb je aanvullende wensen, ook die zijn bespreekbaar.

Kortom, ben je afgestudeerd maar wil je eerst nog werkend verder leren er, neem dan nu contact met ons op en bespreek je wensen en verwachtingen.

Mail naar Raoul Trentelman, algemeen directeur, r.trentelman@mondzorgvoorkids.nl of bel voor een nadere kennismaking (overdag 0412-64 32 15, avond of weekend 06-28 48 04 08).

Een bezoek aan de tandartspraktijk is voor een kind een hele ervaring. Bij JTV Mondzorg voor kids begrijpen we dat maar al te goed. Zowel in de voorlichting en preventie, die altijd voorop staat, als in de behandeling van het kinder- of jong volwassenen gebit waar dat nodig is. Eigenlijk begrijpen we het niet, we ‘voelen’ het; want al onze professionals hebben vanuit hun hart bewust gekozen voor het werken met kinderen. Met soms al meer dan twintig jaar ervaring staan hun ‘hart’ en ‘hoofd’ garant voor een schat aan gespecialiseerde ervaring. En juist deze specialisatie ervaren kinderen. In de persoonlijke sfeer bij de begroeting. En zeker ook in de beschikbare (behandel)tijd; we kijken niet op de klok. Zo is er ruimte voor wat extra, op het kind gerichte uitleg. Over de controle of de behandeling. En zo zijn ouders niet verbaasd als een behandelaar ter geruststelling voor het kind een liedje zingt, een boor een ‘brommetje’ wordt genoemd of de verdoving ‘slaapdruppels’ heten. Bij JTV Mondzorg voor kids is dat nu eenmaal heel gewoon.

Onze specialisatie als professional ziet u ook in onze tandheelkundige middelen en materialen. Ook daar staat het kind centraal en is de keuze van de tandartsen (niet die van de ‘bedrijfsvoering’) bepalend voor de inkoop. Dat kan omdat JTV Mondzorg voor kids een stichting zonder winstoogmerk is. Eventuele ‘winst’ wordt geïnvesteerd in verbetering van kwaliteit van onze mensen en middelen. Zo werken wij voor de röntgenfoto’s als het even kan met sensoren in plaats van de traditionele fosforplaatjes. Dat is kostbaar, maar de stralingsbelasting voor uw kind is daarmee fors lager. En dat maakt tot het verschil. En zo investeren wij bijvoorbeeld ook in de QLF- mondfotografie om het ontstaan van gaatjes (cariës) nog vroeger te kunnen waarnemen. Ook dat maakt een positief verschil in het voorkomen van cariës.         

Specialist in mondzorg voor kinderen
Bij JTV Mondzorg voor kids draait alles om kinderen. We hebben ruime ervaring met en kennis van het melkgebit én het blijvende gebit van kinderen tot 18 jaar. Al  onze medewerkers zijn hoog opgeleid en krijgen continu (bij)scholing. JTV Mondzorg voor kids investeert ook veel in voorlichting en preventie. Zo biedt zij basisscholen een digi-lespakket voor in de klas en brengt zij zelfs speciale sprookjes uit om kinderen spelenderwijs goed mondzorg-gedrag te leren. Kijk op glansje.nl.

Ons aanbod
Ben je tandarts en kies je bewust voor mondzorg voor kinderen?. Sta je voor kwaliteit en samenwerking in een samenspel tussen collega professionals, kind en ouders. Stimuleer je collega's verantwoordelijkheid te nemen en durf je (samen) te leren. Aan de stoel en breder, door mee te denken in de verdere ontwikkeling van de organisatie? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan.

Kom in gesprek!
Is je belangstelling gewekt? Mail dan snel naar Raoul Trentelman, algemeen directeur, r.trentelman@mondzorgvoorkids.nl of bel voor een nadere kennismaking (overdag 0412-64 32 15, avond of weekend 06-28 48 04 08).

Ben je meer ondernemer en wil je als algemeen practicus algemene mondzorg voor volwassenen leveren? Of wil je naast een bijdrage aan JTV Mondzorg voor kids ook als zelfstandig tandarts werken aan de mondzorg voor volwassenen? 

Ook dan zijn er in NNO Brabant, Leeuwarden en in Rotterdam mogelijkheden. Want naast JTV Mondzorg voor kids kan je aan de slag bij De Zorgzame Tandarts; een nieuw merk voor kwaliteit gedreven mondzorg voor volwassenen én (kwetsbarte) ouderen. Met bijzondere aandacht voor patiënten met angst voor de tandarts.

De Zorgzame Tandarts werkt vanuit modern ingerichte praktijken in o.a. Oss, Boxmeer, Cuijk en Uden. Werken bij De Zorgzame Tandarts kan tegen uitstekende voorwaarden (omzetbasis, bij een langdurige verbinding winstdeling).  

Kom in gesprek!
Is je belangstelling gewekt? Mail dan snel naar Raoul Trentelman, algemeen directeur, r.trentelman@mondzorgvoorkids.nl of bel voor een nadere kennismaking (overdag 0412-64 32 15, avond of weekend 06-28 48 04 08).

JTV Mondzorg voor kids werkt ook aan de ontwikkeling van een franchise-concept. Doelstelling is middels franchise de toegang voor goede mondzorg aan in het bijzonder kinderen uit kwetsbare groepen - voor wie frequent het bezoek aan de tandarts geen vanzelfsprekendheid is - te verbeteren.

Het franchise-concept biedt onder andere gebruik van de merknaam JTV Mondzorg voor kids; de marketing en pr, de website, brochures en onze digi-les voor basisscholen. Tevens support op kwaliteit, zoals een ISO-certificering, audits, het gebruik van ons kwaliteitshandboek en meer. Verder  ook deelname aan onze in-company training & scholing. Tenslotte inkoopvoordeel op de aanschaf van middelen en materialen. Waar gewenst kunnen we ook afspraken maken over ondersteuning in de backoffice. Om zo meer ruimte te krijgen voor het werken als professional.    

Kom in gesprek!
Is je belangstelling gewekt? Voor het werken bij JTV Mondzorg voor kids, voor samenwerking in de mondzorg voor volwassenen of gebruik van het franchiseconcept?. Mail dan snel naar Raoul Trentelman, algemeen directeur, r.trentelman@mondzorgvoorkids.nl of bel voor een nadere kennismaking (overdag 0412-64 32 15, avond of weekend 06-28 48 04 08).

Kijk ook op glansje.nl