Wie zijn wij

Een haak wordt een aanwijsstokje. Een verdoving is slaapwater. Bij JTV Mondzorg voor kids draait alles om kinderen. Kindvriendelijke ontvangst- en behandelruimten en aardige tandartsen, kindertandverzorgenden, mondhygiënisten en preventieassistenten. Zij hebben bewust gekozen om met kinderen te werken. En dat doen ze met veel plezier en geduld. Alle behandelingen worden rustig aan uw kind uitgelegd in begrijpelijke taal. En u, als ouder, wordt bij alles wat we doen betrokken. Samen zorgen wij dat uw kind later een stralend gebit heeft.

Wij hebben veel ervaring met het melkgebit én het blijvende gebit. Vanaf twee jaar maken wij de kinderen spelenderwijs bekend met de tandarts. De meeste kinderen zijn dan later niet meer bang voor de tandarts. Ook voor tieners tot achttien jaar kunnen we veel betekenen. Hun gebit heeft specifieke behandelingen nodig, zodat ze later een gezond en mooi gebit houden.

JTV Mondzorg voor kids is een stichting zonder winstoogmerk. Eventuele ‘winst’ wordt geïnvesteerd in verbetering van kwaliteit van onze mensen en middelen. Onze mensen worden continu opgeleid en bijgeschoold. We kiezen voor de beste behandeling voor uw kind. Bij röntgenfoto’s werken we met ‘sensoren’ in plaats van fosforplaatjes. De stralingsbelasting voor uw kind is daardoor veel lager dan een röntgenfoto bij veruit de meeste ‘huistandartsen’.

Alle tandartskosten worden 100% vergoed uit de basisverzekering. Ook het verplicht eigen risico geldt hier niet voor. Het gaat om alle reguliere tandartskosten, uitgezonderd bruggen, kronen, implantaten en beslijpen. Ook orthodontie valt niet in de basisverzekering. JTV Mondzorg voor kids is ISO 9001 gecertificeerd, heeft een hoge klantwaardering (Medipulse) én scoorde ook in een onderzoek uitgevoerd door WAUWkom als kinderpraktijk gemiddeld ‘ruim boven de verwachting’.

Redenen om voor JTV Mondzorg voor kids te kiezen:

  • Al vanaf twee jaar in de stoel zonder angst voor de tandarts
  • Veel geduld en tijd voor begeleiding en voorlichting, zoals poetsinstructies
  • Specialistische kennis van het melk- en blijvende gebit
  • De juiste behandelingen voor behoud van een gezond gebit voor kinderen van twee tot achttien jaar
  • Alle kosten gedekt door de zorgverzekeraar
  • Samenwerking met Radboudumc; bundeling van kennis, expertise en ervaring
  • Meerdere locaties, dus altijd dicht bij u in de buurt
  • In sommige regio's: inzet van dental cars of haal- en brengservice

 

 

 

 

 

 

JTV mondzorgvoorkids.nl voldoet aan de ISO 9001-norm en is gecertificeerd door Roozeboom Consulting.

 

Kijk ook op glansje.nl