Wij motiveren uw kind

Wij motiveren uw kind

Een gaaf gebit van uw kind gaat ons aan het hart. Wij motiveren daarom goed mondzorggedrag ook met cadeautjes voor u en uw kind. Bij een oriënterend gesprek in één van onze praktijken leggen wij uit hoe we werken en beantwoorden wij al uw vragen. U krijgt van ons een JTV welkomst box cadeau als u zich inschrijft. In deze box vindt u onder meer één van de Glansje minisprookjes en een tandenlat (zet de lengte van uw kind af tegen het aantal tanden en kiezen).

Bij een oriënterend gesprek in één van onze praktijken leggen wij uit hoe we werken en beantwoorden wij al uw vragen. U krijgt van ons een JTV welkomst box cadeau als u zich inschrijft. In deze box vindt u onder meer één van de Glansje minisprookjes en een tandenlat (zet de lengte van uw kind af tegen het aantal tanden en kiezen).

JTV welkomst box

Om uw kind te motiveren en te belonen voor het goed poetsen en een duurzaam gezonde mondhygiëne geven wij na de controle of behandeling graag een presentje mee. Dat kan één van de leuke en leerzame Glansje mondzorgsprookjes zijn, een leuke puzzel, een Glansje kleurboekje, een Glansje poetskalender of één van de wisselende kleine presentjes zoals een stuiterbal of een armbandje. En heeft uw kind met uw hulp gedurende een langere periode een gezonde mondhygiëne, dan geven we graag het spel ‘Waar of niet waar, weet jij meer dan je tandarts en mondhygiënist samen’ cadeau.   

Een leerzaam en leuk spel voor 2-5 spelers, waarmee uw kind samen met broertje, zusje, vriendjes of natuurlijk u zelf alles leert over goed poetsen, gezonde mondhygiëne en voeding maar ook over bekende en onbekende broodje aap verhalen uit de geschiedenis van de tand- en mondverzorging.

Glansje preventie en gifts

Brengt u een nieuwe relatie aan? Dan hebben wij voor u het dikke sprookjesboek van Prinses Glansje met maar liefst 144 pagina's bij de balie klaar liggen!

Sprookjes uit Glansrijk

Voor kinderen van 4 tot 9 jaar is er de app ‘De avonturen van Glansje & Tom’. De app ‘De avonturen van Glansje & Tom’ biedt naast een poets-animatie, 365 quizvragen en minigames. Elke dag is er een quizvraag over poetsen of voeding. Uw kind hoeft niet te kunnen lezen om de vragen te beantwoorden, want de tandenfee leest de vragen voor. Vervolgens kiest uw kind uit drie illustraties het goede antwoord. Met elke vraag kan het kind punten scoren. Met een optimale score is er een attentie bij JTV.

De avonturen van Glansje & Tom app

Het magazine Kind & Tand (48 pagina’s) is ontwikkeld door mondzorgspecialisten voor jonge ouders. Wanneer ga je naar de tandarts en wat kun je als ouders zelf doen voor het gebit van je kind? Wat doe je als je baby tandjes krijgt en is zuigen op een speen, vinger of duim wel zo schattig? Waarom ga je naar de kinderdiëtist voor cariës en zijn natuurlijke suikers beter dan gewone suikers?

In dit magazine vinden jonge ouders complete informatie en handige tips over mondzorg voor hun kinderen. Voor de kinderen is er een inkleur-stripverhaal in het hart van het magazine.

Het magazine wordt uitsluitend kosteloos beschikbaar gesteld op een aantal consultatiebureaus, maar wilt u het magazine desondanks graag ontvangen, vraag de baliemedewerker er dan naar. 

Kind & Tand magazine
Kijk ook op glansje.nl