Wij motiveren uw kind

Wij motiveren uw kind

Een gaaf gebit van uw kind gaat ons aan het hart. Wij motiveren daarom goed mondzorggedrag ook met cadeautjes voor u en uw kind. Bij een oriënterend gesprek in één van onze praktijken leggen wij uit hoe we werken en beantwoorden wij al uw vragen. U krijgt van ons een JTV welkomst box cadeau als u zich inschrijft. In deze box vindt u onder meer één van de Glansje minisprookjes en een tandenlat (zet de lengte van uw kind af tegen het aantal tanden en kiezen).

Bij een oriënterend gesprek in één van onze praktijken leggen wij uit hoe we werken en beantwoorden wij al uw vragen. U krijgt van ons een JTV welkomst box cadeau als u zich inschrijft. In deze box vindt u onder meer één van de Glansje minisprookjes en een tandenlat (zet de lengte van uw kind af tegen het aantal tanden en kiezen).

JTV welkomst box

Bij elke controle of behandeling krijgt uw kind het Glansje Surprise Pakket mee naar huis, ook wel de ‘schatkist’ genoemd. Het Glansje Surprise Pakket ondersteunt uw kind bij het ontwikkelen van goede mondhygiëne. De ‘schatkist’ is gevuld met prinses Glansje tandpasta, een Glansje minisprookje, een Glansje stickervel en het Glansje boekje met voedingstips. Voor u als ouder zijn er interessante kortingsbonnen, onder meer 40% korting op de Philips Sonicare en 50% korting op een Elmex 

Glansje preventiekit

Brengt u een nieuwe relatie aan? Dan hebben wij voor u het dikke sprookjesboek van Prinses Glansje met maar liefst 144 pagina's bij de balie klaar liggen!

Sprookjes uit Glansrijk

Voor kinderen van 4 tot 9 jaar is er de app ‘De avonturen van Glansje & Tom’. De app ‘De avonturen van Glansje & Tom’ biedt naast een poets-animatie, 365 quizvragen en minigames. Elke dag is er een quizvraag over poetsen of voeding. Uw kind hoeft niet te kunnen lezen om de vragen te beantwoorden, want de tandenfee leest de vragen voor. Vervolgens kiest uw kind uit drie illustraties het goede antwoord. Met elke vraag kan het kind punten scoren. Met een optimale score is er een attentie bij JTV.

De avonturen van Glansje & Tom app

Het magazine Kind & Tand (48 pagina’s) is ontwikkeld door mondzorgspecialisten voor jonge ouders. Wanneer ga je naar de tandarts en wat kun je als ouders zelf doen voor het gebit van je kind? Wat doe je als je baby tandjes krijgt en is zuigen op een speen, vinger of duim wel zo schattig? Waarom ga je naar de kinderdiëtist voor cariës en zijn natuurlijke suikers beter dan gewone suikers?

In dit magazine vinden jonge ouders complete informatie en handige tips over mondzorg voor hun kinderen. Voor de kinderen is er een inkleur-stripverhaal in het hart van het magazine.

Het magazine wordt uitsluitend kosteloos beschikbaar gesteld op een aantal consultatiebureaus, maar wilt u het magazine desondanks graag ontvangen, vraag de baliemedewerker er dan naar. 

Kind & Tand magazine
Kijk ook op glansje.nl