Ervaringen van de kids

Ervaringen van de kids

Na de vliegreis naar Ibiza, wist Jeroen (9) het zeker. Hij wordt piloot. Prachtig om zo’n vliegtuig te besturen naar steeds weer een ander land. Eerst ging Jeroen naar de gewone tandarts, maar hij had iets meer tijd nodig om te wennen. Dat gaat bij JTV Mondzorg voor kids heel goed. Stapje voor stapje, vindt Jeroen de behandeling niet meer vervelend.

‘De tandarts is lief’, vindt Amal (6). Zij ziet zichzelf later ook kinderen helpen, maar dan als kinderarts. Nu helpt ze haar moeder al goed met de verzorging van haar zusje. Het leukste vindt ze het cadeautje wat ze krijgt na de fluoridebehandeling. Voor Amal is het een feest om naar de tandarts te gaan.

Milou (16) is geboren voor het artiestenvak. Ze danst, speelt toneel en presenteert. Als negenjarige stond ze al op het toneel in de musical ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen?’. Naast haar school, volgt ze lessen op de Frank Sanders Academie. Later wil ze in grote producties staan. Milou weet maar al te goed dat een perfect gebit voor haar heel belangrijk is. Daarom gaat ze graag naar de tandarts, waar ze het erg gezellig vindt.

Jits (4) wil politieagent worden. Hij vindt het stoer om mensen te redden. En ook kinderen natuurlijk, samen met zijn politiehonden. Thuis is hij heel verzorgend. Als iemand hulp nodig heeft, staat Jits klaar. Naar de tandarts gaan is voor Jits geen probleem. Het hoort erbij. En straks als politieagent wil hij sterk zijn en ook een sterk gebit hebben.

Kijk ook op glansje.nl