Over de aanmelding

Over de aanmelding

Hoe kan ik mijn kind(eren) aanmelden bij JTV?

U kunt telefonisch een aanmeldingsformulier aanvragen (0412) 62 59 67 of uw kind hier aanmelden. In Rotterdam is het aanmeldingsformulier ook verkrijgbaar via de deelnemende basisscholen. Na ontvangst van het ingevulde formulier, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Tot welke leeftijd kunnen kinderen bij JTV ingeschreven staan?

Wij behandelen kinderen vanaf het doorkomen van het eerste tandje tot achttien jaar.

Ik heb mijn kind(eren) aangemeld via internet, hoe gaat het verder in zijn werk?

Als de inschrijving bij ons binnengekomen is, bellen wij u om een eerste afspraak in te plannen voor uw kind. Voor de eerste afspraak vragen wij u de verzekeringsgegevens en een identiteitsbewijs van uw kind of uzelf mee te brengen. Heeft u zich via de aanmeld-button aangemeld, dan is een identiteitsbewijs voldoende. 

Mijn kind is erg angstig, ben ik dan bij JTV aan het goede adres?

Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het behandelen van angstige kinderen. Wij nemen de tijd om een vertrouwensband met uw kind op te bouwen. Geduld hebben en het creëren van een rustige sfeer zijn daarbij sleutelwoorden. Er wordt veel met uw kind gepraat, ook tijdens de behandelingen. We geven precies aan wat we doen en hoe lang een behandeling duurt. Angstige kinderen kunnen vaker langskomen om langzamerhand te wennen aan de tandarts.

Kijk ook op glansje.nl