JTV praktijken Oss en omgeving

JTV praktijken Oss en omgeving

Oss en omgeving

Het hoofdkantoor van JTV Mondzorg voor kids is gevestigd in Oss, waar we een modern ingerichte praktijkruimte hebben met zes stoelen én de leukste Glansje poetshoek! In deze regio hebben we ook praktijken in Boxmeer, Uden, Cuijk en St-Oedenrode en state-of-the art ingerichte Dental Cars die bij veel basisscholen staan. JTV is altijd dichtbij. Wij vinden het leuk om u meer over onze werkwijze te vertellen. Maak een afspraak met een locatie bij u in de buurt of meld u aan via deze website.

Oss
Obrechtstraat 25
5344 AT Oss
0412-64 32 15
oss@mondzorgvoorkids.nl

Boxmeer
Steenstraat 101
5831 JD Boxmeer
0485-577347
boxmeer@mondzorgvoorkids.nl

Uden
Stationstraat 3
5402 GJ Uden
0413-252739
uden@mondzorgvoorkids.nl

Cuijk
Stationsplein 8-10
5431 CE Cuijk
0485-321678
cuijk@mondzorgvoorkids.nl

St-Oedenrode
Neulstraat 21
5492 DC St. Oedenrode
0413-479069
sintoedenrode@mondzorgvoorkids.nl

Vind ons ook op: Facebook logo

De zorgmail is alleen bedoeld voor voor doorverwijzers zoals tandartsen, etc.

Oss (locaties NON-Brabant)
jtvnoordoostnoordbrabantbv@zorgmail.nl

In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen. De KNMT werkt samen met de NVM-mondhygiënisten (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) voor de visitatie van mondhygiënisten.

Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen en eventueel mondhygiënisten de praktijk onder de loep. Ze kijken naar:

  • Of de praktijk de zaken goed organiseert;
  • Of de praktijk wet- en regelgeving naleeft;
  • Of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen.

Na afloop van een visitatie ontvangt een praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen.  Met het rapport in de hand kan een praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit. Bezoekt u een praktijk met het visitatielogo van de KNMT dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat!

De praktijk ontvangt ook een certificaat van deelname aan visitatie. Op dit certificaat staat de datum van de visitatie vermeld en welke tandartsen en/of mondhygiënisten hebben deelgenomen.

Kijk ook op glansje.nl